Sladice

BELGIJSKI VAFELJ 90G

Belgische ZuckerwaffelnBelgische Zuckerwaffeln Belgische Zuckerwaffeln Belgische Zuckerwaffeln (40 kos./#)

*LE ODTALITI!

*Specialiteta prihaja iz Belgije.

*Priprava: taliti na sobni temperaturi 90-120 minut, za še več okusa in arome pa nato malo pogreti – SLASTNO!

JABOLČNA PREMIUM TORTA 2,5KG

Premium Apfeltorte Premium Apfeltorte Že narezana na 12 kosov. (1 kos./#)

*Gotovo pripravljeno in že narezano jabolčno torto krasi hrustljavi biskvit polnjen z jabolkami in dekor iz rezanih mandljev. Sadni delež je kar 70%! Premer 28cm.

*Priprava: SAMO ODTALITI! Na sobni temperaturi se cela torta tali približno 9 ur, posamezni kos pa 2-3 ure. Lahko pa torto pogrejemo(talimo) v pečici z vročim zrakom in sicer na 150°C, približno 45 minut.

TORTA ČOKOLADNA 1KG

Schoko-KuchenSchoko-Kuchen (1 kos./#)

*čokoladna zapeljivka! Biskvit temne čokolade, v sredici 20% čokoladne kreme, dekor iz kakavove in lešnikove glazure. Okusno!

*Priprava: SAMO ODTALITI! V hladilniku talimo približno 12 ur, na sobni temperaturi pa približno 4 ure.

TORTA ALMONDY MIX 960G

Almondy-Mischkarton, 3-fach sortiertAlmondy-Mischkarton, 3-fach sortiert Almondy-Mischkarton, 3-fach sortiert ProductIcon (3 kos./#)

*v pakiranju so 3 različne original švedske mandljeve torte, vsake po 1 kos. BREZ GLUTENA & SAMO ODTALITI! Torte so poleg tega že narezane na 12 kosov, premer torte je 27 cm, višina 2 cm.

*Priprava: SAMO ODTALITI! Na sobni temperaturi talimo 30-40 minut ali v hladilniku 3-4 ure.

DONUTS MIX 57G(4 okusi)

Donut Mischkiste, ungefülltDonut Mischkiste, ungefüllt ProductIcon (48(4×12) kos./#)

*Tako imenovani “Donutsi” so izdelani po ameriškem receptu in zato značilnega okusa. V pakiranju so štirje različni okusi, vsakega po 12 kosov. Razlikujejo se po prelivu in sicer jagodnem, čokoladnem, čokoladnem z belimi mrvicami in bela čokolada z mrvicami.

*Priprava: 60 minut talimo na sobni temperaturi.

DONUTS MIX 72G(čokolada, vanilija, karamela)

Donut Mischkiste, gefüllt Polnjeni! (36 kos./#)

*Tako imenovani “Donutsi” so izdelani po ameriškem receptu in zato značilnega okusa. V pakiranju so trije različni okusi, vsakega po 12 kosov. Razlikujejo se po prelivu in polnilu. Polnjeni so s čokoladno kremo, vanilijevo kremo in karamelno kremo. Slastno!

*Priprava: 60 minut talimo na sobni temperaturi.

FRANCOSKI JABOLČNI ŽEPEK 100G

Französische Apfeltasche  ProductIcon ProductIcon (54 kos./#)

*Original iz Francije prihaja sočen in okusen žepek iz listnatega testa, polnjen z jabolčno kremo.

*100% NARAVNO!

*Priprava: približno eno uro pustimo taliti na sobni temperaturi, nato pa v ogreti pečici pečemo 20-25 minut na 190-210°C.

KOŠARICA ČOKOLADA VANILIJA 120G

Schoko-Vanille-Körbchen (40 kos./#)

*pekovsko pecivo polnjeno s čokoladno in vanilijevo kremo.

*Priprava: 10-15 minut pustimo taliti na sobni temperaturi, nato pa pečemo v ogreti pečici 15-18 minut na 160-180°C.

MUFFIN DVOJNA ČOKOLADA 82G

Double-Chocolate-MuffinDouble-Chocolate-Muffin Double-Chocolate-Muffin Double-Chocolate-Muffin ProductIcon (36 kos./#)

*tipično ameriška sladica izdelana po tradicionalnem receptu. V mehki in sočni sredici so veliki koščki belgijske premium čokolade. Resnično bogat okus za vse ljubitelje čokolade.

*Priprava: SAMO ODTALITI! na sobni temperaturi približno eno uro.

PLETENICE GASTRO MIX 500G(trije okusi)

Gastro-Striezel Mischbox, 3-fach sortiert Gastro-Striezel Mischbox, 3-fach sortiert ProductIconMaslena lešnikova, makova in skutina. (6 kos./# – 3×2 kosa)

*klasična pletenica je izdelana iz povsem naravnih sestavin, domačega izgleda in okusa. Eno pletenico lahko razrežemo na 16-18 porcij. Gotovo pečena in pripravljena, le za odtaliti ali pogreti!

*Priprava: SAMO ODTALITI! na sobni temperaturi približno 120 minut ali pogreti v pečici na 100°C približno 10 minut.

REZINA BROWNIE 1,6KG

Brownie-Kuchen, vorgeschnittenBrownie-Kuchen, vorgeschnitten Razrezano na 24 kosov dimenzij 6x7cm. (3 plošče/#)

*slastna in sočna ameriška sladica s čokolado. Plošča dimenzij 36cmx28cm je že razrezana na 24 porcij.

*Priprava: SAMO ODTALITI! na sobni temperaturi približno 2-3 ure ali v hladilniku čez noč.