Mix kartoni (odtali)

Tukaj najdete izdelke, ki so v kartonu pakirani mešano(MIX-različni okusi) in se pred postrežbo oziroma uživanjem LE ODTALIJO na sobni temperaturi ali v hladilniku! Enostavno & Priročno!

DONUTS MIX 57G(4 okusi)

Donut Mischkiste, ungefülltDonut Mischkiste, ungefüllt ProductIcon (48(4×12) kos./#)

*Tako imenovani “Donutsi” so izdelani po ameriškem receptu in zato značilnega okusa. V pakiranju so štirje različni okusi, vsakega po 12 kosov. Razlikujejo se po prelivu in sicer jagodnem, čokoladnem, čokoladnem z belimi mrvicami in bela čokolada z mrvicami.

*Priprava: 60 minut talimo na sobni temperaturi.

DONUTS MIX 72G(čokolada, vanilija, karamela)

Donut Mischkiste, gefüllt Polnjeni! (36 kos./#)

*Tako imenovani “Donutsi” so izdelani po ameriškem receptu in zato značilnega okusa. V pakiranju so trije različni okusi, vsakega po 12 kosov. Razlikujejo se po prelivu in polnilu. Polnjeni so s čokoladno kremo, vanilijevo kremo in karamelno kremo. Slastno!

*Priprava: 60 minut talimo na sobni temperaturi.

PLETENICE GASTRO MIX 500G(trije okusi)

Gastro-Striezel Mischbox, 3-fach sortiert Gastro-Striezel Mischbox, 3-fach sortiert ProductIconMaslena lešnikova, makova in skutina. (6 kos./# – 3×2 kosa)

*klasična pletenica je izdelana iz povsem naravnih sestavin, domačega izgleda in okusa. Eno pletenico lahko razrežemo na 16-18 porcij. Gotovo pečena in pripravljena, le za odtaliti ali pogreti!

*Priprava: SAMO ODTALITI! na sobni temperaturi približno 120 minut ali pogreti v pečici na 100°C približno 10 minut.

TORTA ALMONDY MIX 960G

Almondy-Mischkarton, 3-fach sortiertAlmondy-Mischkarton, 3-fach sortiert Almondy-Mischkarton, 3-fach sortiert ProductIcon (3 kos./#)

*v pakiranju so 3 različne original švedske mandljeve torte, vsake po 1 kos. BREZ GLUTENA & SAMO ODTALITI! Torte so poleg tega že narezane na 12 kosov, premer torte je 27 cm, višina 2 cm.

*Priprava: SAMO ODTALITI! Na sobni temperaturi talimo 30-40 minut ali v hladilniku 3-4 ure.